Om oss

Nyfiken på mer om Försäkrio.se? Eller har du en fråga? Här finner du mer information om oss samt kontaktuppgifter.

Om Försäkrio

Försäkringar samlade på ett ställe

Försäkrio är en del av Evide Group som fokuserar på jämförelsetjänster på nätet, mestadels försäkringar men går även att jämföra webbhotell och andra tjänster t.ex. tandblekning. Evide Group har under en längre tid haft en ledande position när det kommer till att jämföra olika typer av sakförsäkringar. Målet med Försäkrio, förutom att samla allt på ett ställe, är att du som konsument ska kunna jämföra försäkringar i lugn och ro utan att bli kontaktad av säljare med en egen agenda. Därför förmedlas inga försäkringar via Försäkrio utan vill du räkna på pris eller teckna en försäkring skickas du direkt till försäkringsbolaget.

Vi låter dig bestämma 

Vare sig om du vill teckna en ny försäkring, byta försäkringsbolag eller jämföra villkor kan du ta hjälp av Försäkrio. Den enda skillnaden gentemot liknande tjänster är att du tecknar försäkringen själv istället för via en förmedlare. Besluten är dina och du slipper känna oro eller stress, ta den tid du behöver för att hitta försäkringen som passar dina behov!

Kontaktuppgifter

Försäkrio har öppet vardagar 08.00 – 18.00 samt lördag och söndag 10.00 – 16.00 om du har frågor eller funderingar.

E-post:
info@försäkrio.se

Kontaktformulär:
Du kan också kontakta oss direkt via kontaktformuläret.

Adress:
Evide Group AB
Järnvågsgatan 3
413 27 Göteborg

Org.nr 559168-9665

Kontakta oss

försäkrio logo

Annonsering och villkor

Vill du synas hos oss?

Vill du synas på Försäkrio? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig som vill nå ut till en nischad målgrupp inom försäkringstjänster.

    • För mer information kontakta oss på: info@försäkrio.se
    • Det går också bra att kontaka oss via kontaktformuläret, inkludera annonsering i rubriken.

Villkor

Syftet med Försäkrio.se är att recensera och jämföra försäkringar på den svenska marknaden. Försäkrio.se säljer inte försäkringar utan bör endast användas i ett informativt syfte. Information så som till exempel villkor, omfattning och priser uppdateras och hämtas in manuellt vilket gör att viss information kan vara ouppdaterad eller fel. Därför rekommenderar vi dig alltid att gå igenom samtliga delar av försäkringsvillkoren på försäkringsbolagets hemsida.

För kunna betala drift av hemsidan är Försäkrio.se med i olika affiliate-annonsprogram vilket möjliggörs via Adtraction Marketing AB. Via annonsprogram betalas reklamavgifter ut genom länkar till olika annonsörer.

Försäkrio
Logo